Támogatóink

Köszönjük!

ZOOPLUS

Köszönjük!
Megérkezett a zooplus ZooPlustól a támogatás. A Zoolove termékek vásárlása után 519.876,- Ft-ot utaltak át a számlánkra. Köszönjük szépen mindenkinek, aki 2022. október 01. és november 30. között Zoolove terméket vásárolt
Hálásan köszönjük a zooplus-nak a lehetőséget, és a támogatást! Álmunkban nem gondoltuk volna, hogy ekkora összeg jön össze.
Előzmény:
https://www.facebook.com/.../a.299793108.../3300370493578691

Magyar Kétfarkú Kutya Párt

Mircike nem akar kölyköket, nem szeret babázni! Ivartalanítsuk!


Az MKKP Zöldkutya programja keretében, a RÓSÁNÉTÉKA pályázaton nyert támogatás felhasználásával tavaszi ivartalanítási programot hirdetünk. Az ivartalanítás, a megelőzés az egyetlen megoldás a kóbor cicaállomány létszámának csökkentésére. Nincs szükség újabb babacicákra. Az utcára született cicák 80 %-a nem éri meg az 1 éves kort, legtöbbjük kínok közt pusztul el. Ezért most a tavasz közeledtével minél több cica ivartalanítását kell kivitelezni. Nekik is sokkal jobb lesz így.
Az MKKP, a Kétfarkú Kutya Párt most ebben segít nekünk. 500.000,- Ft támogatást nyertünk a RÓSÁNÉTÉKA pályázaton, melyet ivartalanításra fordítunk.
https://www.facebook.com/mkkptatabalna
https://www.facebook.com/justanotherwordpresspage

Hangya Közösség

A Hangya Közösség által kiírt pályázaton nyert 400.000,- Ft támogatás "elfogyott" . Összesen 30 műtétet tudtunk ebből finanszírozni. 25 nőstény, 4 kandúr cica, és egy nőstény kutyus lett segítségükkel ivartalanítva.

Mint tudjátok ez a mi "vesszőparipánk", az ivartalanítás. Mi ebben hiszünk, a megelőzésben, nem a tűzoltásban. Meg kell előzni a bajt. Ivartalanításban ezután is mindig segítünk! 

Nemzeti Együttműködési Alap